Snart dags för årets stora motionslopp!

Nu är våren här och sommarens tävlingar och evenemang närmar sig med stormsteg! På evenemangssidan är vår stora tjejfest VårRuset först ut den 21 maj som tätt följs utav familjefesten Karlstad Stadslopp den 13 juni.

Vid varje arrangemang beräknas ett behov av 300-400 ideella krafter för att få eventet att genomföras på ett bra sätt, och det är här DU är av stor vikt! Varje medlem har en viktig funktion att fylla som funktionär såväl innan, under och efter arrangemangen. Nu söker vi dig som Göta-vän och medlem som ännu inte anmält ert som funktionär.

Har du inte redan anmält dig så skriv ett mail till funktionar@ifgota.se och anmäl dig!
Alternativt ring till funktionärsansvarig Hannah Johansson 070-644 23 97 – om du har några frågor eller funderingar.

Tillsammans gör Vi Karlstads största motionslopp och Du gör stor skillnad!

varrus-red-6637  stadsl-2014-ored-0525

Vi ses den 21 maj eller 13 juni!
/Hannah