Heja Sofie!

Inatt svensk tid smäller det för Sofie Skoog när höjdkvalet ska avgöras på världsmästerskapen i Peking. Kvalhöjden är satt till 1.94 och det är 30 tjejer som gör upp om 12 finalplatser i två lika stora grupper. De bägge kvalgrupperna hoppar parallellt och startar inatt klockan 03.35 svensk tid. Det innebär att Sofie behöver vara morgonpigg då kvalet inleds redan 09.35 lokal tid. Erika Kinsey hoppar i grupp A och Sofie hoppar i grupp B.

Karlstad 2015-07-21 Erika Kinsey och Sofie Skoog  på presskonferensen inför Karlstad Grand prix, Folksam Grand Prix.

Foto: Fredrik Karlsson, Solsta Foto

Morgonpigga följer såklart Sofie direkt i SVT! Vi säger stort lycka till och Sofie kan vara säker på att vi är många som hejar i hela Värmland men kanske framförallt i Ekshärad och Karlstad!

/Johan