Hög klass på Götas ungdomsspel

Under lördag och söndag avslutas januari månad med stor ungdomstävling i Våxnäshallen när Götas ungdomsspel avgörs. 350 deltagare kommer tillsammans att göra över 1000 starter. Barn och ungdomar, killar och tjejer, veteraner och landslagsmän kommer alla att tävla tillsammans under samma tak under många intensiva timmar.

Den mest högklassiga grenen på förhand är utan tvekan kvinnornas höjd. Här kommer vi bland annat att få se Sofie Skoog och Lisa Engman som inledde säsongen så övertygande i Växjö den gångna helgen. Sofie fortsatte därifrån direkt till Idrottsgalan för att motta Svenska Spels elitidrottstipendium. Magnus Fridell på Svensk Friidrott fick en pratstund med Sofie efter galan. Se intervjun här.

På lördag smäller det alltså i Våxnäshallen. Det kvinnliga höjdhoppet startar klockan 16.30 och vi säger varmt välkommen till alla som vill komma och heja på tjejerna! Ta chansen att se högklassig friidrott på riktigt nära håll!

För PM, tidsprogram och startlistor, klicka här.

/Johan