Brons för Frida Johansson på Mångkamps SM Falun

Mångkamps SM i Falun bjöd på en varm tillställning och IF Göta skördade en medalj i K22 klassen genom Frida Johansson.

Med 4788 slog Frida till med ett nytt personligt rekord totalt i mångkampen genom serien 15.12 häck, 1.66 höjd, 11.78 kula, 26.81 200m, 25.62 spjut och 2:27.54 800m. Mycket stabil serie med bl.a. individuellt personligt rekord i höjden. Riktigt kul att se Frida äntligen lyckas så bra och vi får passa på att önska henne lycka till i sin nya klubb eftersom hon nu i höst byter förening till Tjalve IF Norrköping eftersom det är där hon bor och studerar nu. Så stort lycka till Frida och tack för denna tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frida Johanssons sista uppträdande för IF Göta resulterade i SM-brons!

Övriga resultat på mångkamps sm

/Felix