Friidrotts-SM 2019 arrangeras i Karlstad!!!

Igår fick vi det mycket glädjande beskedet att föreningen får äran att arrangera Friidrotts-SM 2019!

Tillsammans med Karlstad kommun kommer IF Göta att kora 36 svenska mästare på Tingvalla IP i augusti 2019. Tävlingen som pågår under dagarna tre lockar landets alla bästa friidrottsaktiva och deras tränare. Arrangemanget lockar därför stor publik och vi kan redan nu utlova friidrottsfest i Friidrottens stad, Karlstad, under augusti 2019. Friidrottsfesten hålls exakt 100 år efter att Tingvalla IP invigdes med ett Friidrotts-SM 1919. En anrik arena ska firas av och vi får chansen att knyta ihop säcken för Tingvallas räkning.

Arbetet mot en framgångsrikt SM börjar nu och vi hoppas att alla medlemmar vill vara med på resan mot Friidrotts-SM 2019!

Idag höll föreningen och Karlstad kommun pressträff på Tingvalla och berättade om detta, resultatet ser ni nedan:

NWT om Friidrotts-SM

NWT om Angelica Bengtsson

VF om Friidrotts-SM

Friidrott.se om valet av arrangör

/Johan