30 års jubileum i Våxnäshallen

I söndags firade vi Våxnäshallen som fyllde 30 år i kombination med höstterminens medlemsdag. Firandet gjordes tillsammans med Karlstad-friidrottens ”Wall of Fame” där samtliga som finns med oss var på plats, vi pratar om Stefan Holm (OS-guld höjdhopp), Monica Westén (EM-brons 400m häck), Ann-Louise Skoglund (EM-guld 400m häck) och Patrik Bodén (världsrekord 89,10 och EM-brons spjut). Ingen dålig skara som vi fick ha på plats och återuppleva några av deras största idrottsprestationer och intervjuer tillsammans med vår Anders Borgström. Anders säger: ”Utomordentligt fina meriter och alla fyra var rörande eniga om Våxnäshallens stora betydelse för deras respektive karriärer, ja för Ann-Louise del var det ju föregångaren ”Ballongen” som gällde – men hon hann i alla fall med att sätta ett banrekord på 400 meter under Våxnäshallens första år – och det står sig fortfarande!”

Utöver detta firande var det även många av våra medlemmar som besökte Våxnäshallen under dagen och fick avnjuta intervjuerna, men även tårta och möjligheten att träffa oss på kansliet. Tack till alla er som medverkade i söndags och/eller besökte oss!