Flytt av verksamhet och utlämningsdag

Nu är våren här och då närmar sig sommaren kort därefter. Det innebär flytt av verksamheten, ut från Våxnäshallen och ut till Tingvalla IP. Vi flyttar i regel ut i månassskiftet april/maj men att vid några datum kommer pågå lite städning och målning av banor. Mellan den 29 april-1 maj kommer det att vara städning av banorna och den 6 maj-9 maj är det målning av banor. Detta innebär att träningen kommer vara begränsad, vi har tillgång till Våxnäshallen under denna period så vi kommer att kunna bedriva verksamhet oavsett!

Utlämningskväll på Myshkin
Det närmar sig utlämning av kläder som beställts under vår medlemsdag och kollektionsdagarna, det kommer att bli den 16 april kl 17-19 på Myshkin, Axgatan 2, 653 43 Karlstad. Då vi har ett samarbete tillsamans med Myshkin och Craft kommer vi därför att hålla en utlämningskväll tillsammans med Myshkin! Välkomnna till deras lokaler för att hämta ut era kläder som blivit beställda och prata lite med oss från kansliet. Har man inte möjlighet att komma till Myshkin och vår utlämningskväll kommer kläderna att finnas på vårt kansli på Tingvalla IP.