Resultattävling i stav: 7 deltagare – 7 personliga rekord

Lördagen den 27 april avrundades inomhussäsongen med en resultattävling i stav för födda 2005–2009 (10–14 år). Till Våxnäshallen kom sju stycken mycket laddade hoppare. För tre av deltagarna innebar det till och med tävlingspremiär i stavhopp. Anslöt gjorde också ett 20-tal glada supporters i form av föräldrar, mormor och morfar, farmor och farfar och syskon. Fokuset, formen och stämningen var absolut på topp! Något som verkligen syntes i både hoppning och resultat. Irma Jonhed (-05) lyckades äntligen, efter många tävlingar i vinter, slå nytt personligt rekord med 2,26. För Moa Karlsson (-08), Nora Karlsson (-09) och Tuvali Åhser (-08) var det tävlingsdebut i stavhopp. Moa och Nora gled smidigt över 1,40 och Tuvali chockade sig själv genom att klara 1,65. Siri Frisk gjorde sin andra stavhoppstävling och klarade galant 1,40 m. Nathalie Ahlstedt (-08) fixade ståtliga 1,90 m och My Olsson (-09) plockade fram superfokuset och flög över 1,80. Nu laddar tjejerna inför en rolig utomhussäsong.

Glada hoppare tillsammans med coach och supporters!