Årsmöte 2021 och IF Göta Karlstad mot 2026

Den 24 februari klockan 18.30 är det dags för årsmöte i föreningen. Årsmötet kommer att hållas digitalt i år, därför är det viktigt att du som ämnar delta på mötet anmäler dig på den digitala röstlängden.

Anmälan till årsmötet den 24 februari 18.30.

Anmäl dig senast 15.00 den 23 februari. Länk och information om mötet kommer i mail till de anmälda på förmiddagen den 24 februari. Håll utkik i mailen då och kolla även eventuell skräppost. Den 17 februari publiceras årsberättelse på hemsidan tillsammans med andra handlingar för mötet. Samtidigt presenteras årets prestationer men prisutdelningen skjuter vi på framtiden, ambitionen är att kunna hantera den och stipendieutdelning i samband med kommande Karlstad Grand Prix.

Välkommen!

IF Göta Karlstad mot 2026

Föreningens nuvarande verksamhetsinriktning har nu gått ur tiden. Styrelsen har därför under dryga 2 år lett arbetet med att ta fram ett nytt strategidokument för föreningen mot 2026. IF Göta Karlstad mot 2026 ska bli alla medlemmars vägledning i arbetet fram till 2026. En spännande resa där två nya moderna anläggningar för träning och tävling kommer att öppna nya möjligheter för verksamheten. Medlemmar har fram till nu under flera möten haft möjlighet att ge inspel på materialet men styrelsen vill gärna ha in mer feedback på arbetet. Därför kan du nedan läsa materialet och lämna dina tankar och inspel.

Klicka här för att ta del av remissen.

Klicka här för att lämna din feedback innan den 11 februari.

Tack för ditt bidrag!

/Johan