Tävlingar under helgen – personligt rekord av Olivia och debut av Emilia

Under helgen befann sig några av föreningens bästa aktiva i Stockholm och Sätrahallen för Raka Spåret. Samtliga resultat finns här.

Olivia Weslien följde upp förra veckans personliga rekord med ytterligare ett. Nu blev det 4.26,19 som bara är knappa halvsekunden från Pia Westins klubbrekord från 1994 på 4.24,81. Bra kört Olivia!

Sofie Skoog visade att förra veckan säsongspremiär i Banska Bystrica (1.85) inte var någon tillfällighet. Nu blev det 1.84 och bakom henne noterade träningskompisen Evelina Erlandsson nytt årsbästa med fina 1.78. Arvid Ryberg hoppade 2.04 i sin höjdtävling och det är helt klart så att Arvid har hittat en högre lägstanivå denna säsong. I längdhoppet fortsätter Kaiza Karlén att övertyga, nu blev det fina 6.31. På herrsidan gjorde Victor Pettersson säsongsdebut med 6.93 och Oscar Erixon var strax efter med 6.82.

Emilia Malmehed stöter kula och gjorde nu sin första tävling på riktigt som götist. Emilia stötte 13.77 vilket bara är 4 cm från personliga rekordet och 2 cm längre än personliga rekordet utomhus. Bra jobbat Emilia och välkommen igen!

/Johan