Flera götister på Göteborgs Grand Prix

Igår kväll startade Folksam Grand Prix-säsongen i Göteborg. Flera götister var på plats och gjorde bra ifrån sig!

Lova Perman tog en bra seger på 400 meter på nytt personligt rekord! Efter ett bra varv stannade klockan på 54.61! Hanna Karlsson sprang också lysande i samma lopp, personligt rekord också på Hanna med 55.89. Bra jobbat och spännande säsong väntar!

Kaiza Karlén hoppade längd och följde nu upp klubbrekordet från förra veckan med 6.23 och en bra tredjeplats. Sofie Skoog klarade 1.78 i första men på 1.82 blev det tyvärr tre rivningar. Sofie trea i tävlingen även hon men högre höjder kommer. Oscar Vestlund startade i slägga men efter 68 meter i första kastet fick han en lite ryggkänning och avstod efter andra omgången resten av tävlingen. Olivia Weslien sprang 1500 meter i tuff konkurrens i en stor A-final. Olivia kom in på 4.31.86.

Säsongen går nu igång på allvar, härligt!

/Johan