Liten sammanfattning och stafett-SM till helgen

Det händer mycket just nu i säsongsupptakten. Minna Svärd fortsätter att övertyga borta i USA och häromdagen noterade Minna ett snyggt personligt rekord över 400 meter häck när hon noterade 57.40. Med det är Minna Sverigeetta. Nu är det endast NCAA-finalen kvar för Minna denna USA-säsong så vi säger lycka till kommande helg och sedan välkommen hem!

Hanna Karlsson har blivit uttagen till Svensk Friidrott nya satsning på unga talanger. Satsningen går under namnet ”Olympisk offensiv”, leds at Carolina och Patrik Klüft och startades igång med ett läger i Monte Negro under senaste månadsskiftet. Här kan ni läsa mer om satsningen.

Kommande helg avgörs stafett-SM i Göteborg och föreningen skickar 9 lag för att slåss om placeringarna. Läs mer om förutsättningarna här.

/Johan