Värmlandsserien 2022 är igång!

Igår var det dags för den första deltävlingen i Värmlandsserien 2022! En tävlingsserie som i år består av tre deltävlingar och som riktar sig till de yngsta friidrottarna i Värmland. Deltagarna, som är mellan 7 och 14 år, samlar poäng till sin klubb och vinnande klubb koras vid den sista deltävlingen 28/8 i Kristinehamn.

Från Göta var 45 barn anmälda och tillsammans samlade de ihop massa poäng. Några tävlade för första gången medan andra hade lite mer tävlingserfarenhet i ryggsäcken. Precis som det ska vara så bjöd dagen på tid med kompisar från både Göta och andra föreningar, bus, skratt, hejarop, fika och lite pirr i magen. Och att få åka hem med deltagarmedaljen runt halsen var pricken över i:t tyckte många.

Tack till alla barn, ledare och föräldrar för en trevlig dag i Karlskoga!

/Madde