Göteborgsvarvet och Vårkastet i Bålsta!

Strålande löpning av Sofie Nelson Rask under Göteborgsvarvet där hon slutade på en 12e plats och gick i mål som 3e bästa nordiska löpare! Sluttiden 1.19.26 var också i paritet med hennes bästa resultat någonsin och visar att hon kommer bli att räkna med framöver. Stort grattis Sofie!

Ett tiotal götister kom till start under Göteborgsvarvet där bästa götist på herrsidan var David Kjellén som gjorde en bra tävling med sluttiden 1.20.05 och slutade topp 100 i sin klass!

Fler resultat hittar ni här

Kastarna följde upp Turebergskastet föregående helg med Vårkastet i Bålsta. Sara Forssell gjorde ytterligare en bra tävling och noterade 64.80 i slägga och slutade med et 2a i tävlingen. Alexandra Nilsson noterade ett säsongsbästa på 52.88 i samma tävling. Våra spjutkastare vår i gång även denna helg där Carolin Näslund noterade 46.11 och Jakob Eriksson 63.69. Rikard Throgen Hedin var även han i Bålsta och stötte 12.68 i kulan och drämde till med ett nytt personligt rekord i diskus som lyder 45.78!

Bra jobbat hela gänget!

Samltiga resultat från tävlingen hittar ni här

/Kansliet