Premiär för Götas ungdomsspel på Sola arena och Massa Lind Arena!

Götas ungdomsspel drog igång på lördagen med kastgrenar för de äldre klasserna på Massa Lind Arena. Dagen bjöd länge på uppehåll från regn och våra aktiva tog vara på chansen med riktigt fina resultat! Molly Lindén satte personligt rekord och vann F15 diskus på 31.64 och Nathalie Wiman Ahlstedt vann F15 slägga på imponerande 49.39. Otto Hallgren tog en dubbel när han vann spjut och diskus i P17 på 32.28 respektive 31.93. Erica Larsson tog komfortabelt hem segern på 45.05 i kvinnornas diskus!

På söndagen var det dags för första upplagan av Götas ungdomsspel på Sola Arena att ta plats. Friska vindar men med härlig sol resulterade i många fina resultat! Lovisa Ellström fick draghjälp av Lova Perman och sprang 800m på tiden 2.12.73. Agnes Friberg satte personligt rekord i stavhopp med 3.22 och Emilia Kjellberg tog revansch på sig själv med 6.16 i längdhoppet efter att ha fått tre tramp i Uppsala dagen före.

Alexander Oliver visade fin form i slutet av säsongen med personligt rekord 10.69 på 100m och 21.52 på 200m i lite för stark medvind. Maja Karlsson satte personligt rekord i tresteg och tog sig över 11-meters gränsen för första gången med 11.13! My Olsson tog tre segrar på tre grenar och sprang bland annat ett riktigt bra lopp på 80m häck med tiden 12.03. I manliga höjdhoppet satte Manne Moberg personligt rekord med 1.78.

Här kan du hitta samtliga resultat från Götas ungdomsspel: https://www.easyrecord.se/result?KZQPJJ#date_2023-08-27

Bra väder under stora delar av helgen, en hel rad fantastiska prestationer och ett grymt jobb av våra funktionärer resulterade i att vi fick en riktigt härlig premiärhelg på våra nya fina arenor!

Ett stort tack till alla er som deltog under den gångna helgen!

/Kansliet