Stafett SM i Södertälje – brons till F15 tjejerna!

Den gångna helgen gick stafett SM av stapeln i Södertälje och Göta åkte dit med en liten men taggad trupp! Skador och sjukdomar gjorde att det tyvärr blev många sena avhopp och flera lag som inte kom till start. Tjejerna som sprang gjorde däremot heroiska insatser och det gjordes många dubbleringar av våra tappra löpare! Först ut på lördagen hade vi kvinnliga 4x800m där My Olsson, Lova Perman, Ella Laine och Olivia Weslien gjorde en suverän stafett och sprang in på en stark femteplats! Riktigt bra löpning där flera av tjejerna underskred sin personliga rekord på sina respektive sträckor. 

På söndagen var det dags för nästa lopp och återigen var My, Lova och Olivia i farten. Tillsammans med Nora Karlsson bildade de lag i kvinnliga 4x400m och sprang riktigt snabba sträckor och gick in till en fin fjärdeplats. Ynka 30 minuter senare var det dags för kvinnliga 3x1500m. Skam den som ger sig för här fick vi ännu en gång se My, Lova och Olivia till start när de krigade sig i mål på ytterligare en fin fjärdeplats!

Under söndagen sprangs det också 3x800m i F15 där Nora Karlsson, Moa Åberg och Moa Karlsson imponerade stort. Sträckor som snuddade vid, eller var under tjejernas personliga rekord räckte hela vägen till en bronsmedalj!

Nora Karlsson, Moa Åberg och Moa Karlsson. Brons i F15 3x800m

Krigarinsatser och fantastisk löpning av tjejerna gjorde att det blev en riktig rolig helg och en häftigt upplevelse att  se tjejernas inställning och viljestyrka när det visade att ingenting är omöjligt! 

/Kansliet