Vår Ruset 2013

Idag är det dags!

Vår Ruset ikväll klockan 19.00 på Sundsta.

Nu är det äntligen dags för Vår Ruset 2013. Arrangemanget som i år genomförs för tolfte gången här i Karlstad och firar 25-år som lopp. Återigen lockar Vår Ruset i Karlstad över 8500 deltagare. Idag på morgon hade vi 8545 anmälda tjejer och vi räknar med en riktig motionsfest på Sundsta i kväll.

Stämningen som infinner sig när tusentals motionssugna tjejer väntar på att få ge sig iväg längs den 5 km långa banan är något alldeles extra.  Har du inte hunnit anmäla dig än och känner att du vill vara med och uppleva årets vårrus har du fortfarande chansen. Du kan efter klockan 12.00 genomföra din efteranmälan direkt på arrangemangsområdet på Sundsta.

Vi tar emot både individuella och laganmälningar på plats, efteranmälan kostar 260 kr p/deltagare. (Vi tar både kort och kontant).

För er som är anmälda, men ännu inte hämtat ut er nummerlapp kan ni göra det vid informationstältet på Sundsta från kl: 12.00.

Vårt kansli är begränsat bemannat under dagen, och vi hänvisar därför samtliga frågor och justeringar ut till arrangemangsområdet på Sundsta.

Än en gång vill vi hänvisa er till parkeringen vid Färjestads travbana. Här ifrån kommer vi köra gratis skytteltrafik löpande under kvällen.

Varmt välkomna till oss ikväll önskar IF Göta Karlstad.

PM Vår Ruset 2013