Glad midsommar

Vi vill från kansliet önska alla en riktigt go midsommar! Hoppas ni får sköna lediga dagar!

Vi passar också på att återigen tack för din medlemsinsats i samband med Karlstad Stadslopp. Nu laddar vi om för Karlstad Grand Prix som avgörs på Tingvalla den 16 juli. Läs mer om den tävlingen via www.folksamgrandprix.se Där finner du också biljetter till försäljning. Intresset är redan stort så du som önskar sittplats får skynda dig att köpa. Tävlingen behandlas i det senaste numret av KH-aktuellt, se bilden nedan:

3

Vill du hjälpa till med något i samband med galan så är du välkommen att maila Johan.

Tävlingarna rullar vidare och vi kan varmt rekommendera Lag-EM och Super League under helgen. Tävlingarna sänds lördag och söndag i TV4 och Götas Markus Johansson finns med i benhårt motstånd!

/Johan