Löpgruppernas sommar

Förra veckan, lagom efter Karlstad Stadslopp, har några av våra löpgrupper tagit sommaruppehåll i och med sina sommaravslutningar.

Löpgrupp bas gjorde sin sista träning för våren på tisdagen den 17 juni. Ledare Maria och Folke hälsar välkomna till Rudspåret igen i augusti. Håll utkik här på hemsidan för definitivt datum för start efter sommaruppehållet.

Löpgrupp medel hade avslutning i torsdags och hela 25 löpare trotsade hällregnet och deltog på 200 metersintervaller som varvades med styrkeövningar. Efteråt fikade man och det delades ut priser för träningsflit under våren. Ledarna Malcolm och Anna vill önska alla en skön sommar och låter hälsa att vi snart är tillbaka igen. Startdatum kommuniceras via forumet och hemsidan. Nedan några bilder från avslutningen i torsdags.

bild 41bild 1

Löpgrupp avancerad håller igång hela sommaren med både träning och tävling. Lars Lundegård och ledargänget kommunicerar tävling och träning via forumet som vanligt.

Skön löparsommar alla & tack för en fin vår!

/Johan