Hagelstorm av personliga rekord

Under helgen tävlades det flitigt, tre tävlingar på tre dagar.

Under fredagen skulle fredagsgrupperna köra resultattävling i sprint, de yngsta i 60m och de äldre 60 och 200m. För många barn blev detta första mötet med tävling och det var både nervöst och laddade. Varje träningsrupp tävlade var för sig så att ingen ålder skulle blanda sig under träningstiderna. Och som alla sprang! utan en exakt siffra sattes över 50 personliga rekord totalt under kvällen. Så otroligt roligt att ungdomarna fick testa på och känna tävlingskänslan i dessa tider trots allt skedde under ordinarie träningstid och grupp. Se resultatlistan från fredagen här.

På lördag var det dags för elittävling, längd, kula och viktkastning utspritt under dagen. I längdhopp var Kaiza Karlén och Oskar Erixon med från Göta, Kaiza hoppade på stabila resultatet 6.28 och Oskar precis över 7m med 7.02. I viktkastningen kastade Amanda Fridberg riktigt bra och noterar nu det nya personliga rekordet till 16,02m. Se alla resultat här.

På söndag gjordes ytterligare en ungdomstävling, denna gång i stavgruppen med 8 deltagare totalt. Tävlingen genomsyrades av glädje och tävlingsglöd, och såklart några personliga rekord även här! Reultatlista för stavhoppet hittar du här.